Què és el Fòrum Ètica Pública i Democràcia?

La Generalitat Valenciana, des de la seua Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, i en aplicació dels principis contemplats en l’Estatut d’Autonomia, la Constitució Espanyola i els Tractats Europeus es marca com a objectiu promoure els valors cívics necessaris per al desenvolupament d’una democràcia avançada així com reflexionar col·lectivament, amb la participació de la ciutadania, sobre els reptes que això representa.

Com a instrument per al compliment d’este objectiu, la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació organitza un conjunt d’activitats concentrades en un mateix espai temporal i físic sota la denominació de “Fòrum Ètica Pública i Democràcia – Diàlegs d’estiu”.

2. Objectius

  • Promoure la reflexió col·lectiva sobre transparència, participació ciutadana i política, responsabilitat social i cooperació i, en general, sobre la presència de valors cívics en la societat democràtica.

  • Generar aliances amb associacions ciutadanes, grups d’interés, intel·lectuals i experts, la universitat, sectors creatius i culturals… entre altres agents socials i institucionals.

  • Promoure una imatge pública de la Conselleria i de la Generalitat Valenciana com a focus de creativitat i dinamisme.

  • Fer les institucions valencianes permeables i accesibles a la ciutadania.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s