Jornada – Els mitjans de comunicació davant els Objectius de Desenvolupament Sostenible

Dimecres 20 de juny, d’11 a 14 h.

PLACES ESGOTADES / PLAZAS AGOTADAS

Banner-inscripció-mini

Objectius:

Obrir un debat crític sobre el paper dels mitjans de comunicació en la socialització i informació al voltant de l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides.

Públic destinatari:

Profesionals de la informació

Profesionals del sector audiovisual

Representants d’Organitzacions no Governamentals per al Desenvolupament

Estudiants de les àrees de ciències socials i de la comunicació

Descripció:

L’activitat pretén establir un diàleg obert i crític entre dos especialistes del món de la comunicació i el periodisme i el públic al voltant de la relació entre els mitjans de comunicació i els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Ponents:

Alejandra Agudo

Alejandra Agudo, Planeta Futuro. Va estudiar Periodisme (2001-2006) en la Universidad Autónoma de Madrid. Des de llavors ha treballat en diverses publicacions locals, económiques i sobre discapacitat. També ha estat uns anys al món de la comunicació corporativa fins a que, l’any 2011, va cursar el Màster de Periodisme UAM – El País. Al llarg de l’any 2012 va realitzar pràctiques en la secció de societat, on va escriure sobre temes relacionats amb la salud, l’educació, els drets de la dona… L’any 2015, es va unir a l’equip de la secció sobre desenvolupament sostenible d’El País, Planeta Futuro.

 

Luis Arroyo

Luis Arroyo, expert en comunicació. Pressident d’Asesores de Comunicación Pública. Entre 2004 i 2008 va ocupar diversos càrrecs en àrees de comunicació del Govern d’Espanya, dirigint el Gabinet de la ministra Carme Chacón, dels dos secretaris de Estat de Comunicació i com a director adjunt del Gabinet de la vicepressidenta primera del Govern

A més de la seua faceta como a consultor de comunicació estratègica, és formador en matèries relatives a la comunicació per a líders, directius i alts funcionaris, i professor en diverses universitats i centres d’estudi a Espanya i Amèrica Llatina.

Col·laborador habitual en diversos mitjans de comunicació nacionals, és autor de numeroses publicacions sobre comunicació, entre les quals destàquen els llibres El poder político en escena (RBA), Frases como puños: el lenguaje y las ideas progresistas (Edhasa), y Los cien errores en la comunicación de lasorganizaciones (ESIC).

Places:

30

 

 

Jornada – Los medios de comunicación ante los Objetivos de Desarrollo Sostenible

Miércoles 20 de junio, d’11 a 14 h.

Objetivos:

Abrir un debate crítico sobre el papel de los medios de comunicación en la socialización e información entorno a la Agenda 2030 y los Objetivos de Desarrollo Sostenible de Naciones Unidas.

Público destinatario:

Profesionals de la información

Profesionals del sector audiovisual

Representantes de Organizaciones no Gubernamentales para el Desarrollo

Estudiantes de las áreas de ciencias sociales y de la comunicación

Descripción:

La actividad pretende establecer un diálogo abierto y crítico entre dos especialistas del mundo de la comunicación y el periodismo y el público alrededor de la relación entre los medios de comunicación y los Objetivos de Desarrollo Sostenible.

Ponentes:

Alejandra Agudo

Alejandra Agudo, Planeta Futuro. Estudió Periodismo (2001-2006) en la Universidad Autónoma de Madrid. Desde entonces ha trabajado en varias publicaciones locales, económicas y sobre discapacidad. También ha estado unos años en el mundo de la comunicación corporativa hasta que, el año 2011, cursó el Máster de Periodismo UAM – El País. A lo largo del año 2012 realizó prácticas en la sección de sociedad, donde escribió sobre temas relacionados con la salud, la educación, los derechos de la mujer… El año 2015, se unió al equipo de la sección sobre desarrollo sostenible del País, Planeta Futuro.

 

Luis Arroyo

Luis Arroyo, experto en comunicación. Pressident de Asesores de Comunicación Pública. Entre 2004 y 2008 ocupó varios cargos en áreas de comunicación del Gobierno de España, dirigiendo el Gabinete de la ministra Carme Chacón, de los dos secretarios de Estado de Comunicación y como director adjunto del Gabinete de la vicepressidenta primera del Gobierno

Además de su faceta como a consultor de comunicación estratégica, es formador en materias relativas a la comunicación para líderes, directivos y altos funcionarios, y profesor en varias universidades y centros de estudio en España y América Latina.

Colaborador habitual en diversos medios de comunicación nacionales, es autor de numerosas publicaciones sobre comunicación, entre las que destacan los libros El poder político en escena (RBA), Frases como puños: el lenguaje y laso ideas progresistas (Edhasa), y Los cien errores en la comunicación de las organizaciones (ESIC).

Plazas:

30

%d bloggers like this: